Unieke ligging, optimale
bereikbaarheid,
en een modern en duurzaam bedrijventerrein.

Het plan

Een prachtig project en uniek in zijn soort.

A4HUB omvat 183 opslag- en stallingsboxen en 19 bedrijfs-/kantoorunits met eigen dakterrassen. Deze innovatieve nieuwbouwontwikkeling bevindt zich op het prominente bedrijventerrein De Lasso Noord in Roelofarendsveen.

De nieuwbouwlocatie bevindt zich aan de Kabelweg en Conservenweg, centraal gepositioneerd binnen het bedrijventerrein. De units (blokken A en B) hebben adres aan de Kabelweg en bevinden zich aan de voorzijde inclusief dakterrassen en de boxen (blok C) hebben adres aan de Conservenweg en grenzen aan de units. De kavel heeft meerdere in-/uitritten voor een optimale toegang. Binnen het plan is met zorg rekening gehouden met ruime parkeermogelijkheden en groenvoorzieningen.

Gunstig gelegen aan de A4 (afslag 5), biedt De Lasso Noord plaats aan bedrijven van diverse omvang, lokaal en internationaal. Met uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en de nabijheid van luchthaven Schiphol, is dit de perfecte locatie voor uw opslag, stalling en/of onderneming.

Kies De Lasso Noord als de ideale vestigingsplaats en profiteer van alle voordelen die dit unieke terrein te bieden heeft.